Sunday 30 October 2016

Parimat geopeitusest ehk blogin oma parimad logid [2015 vol 2]


Minu parim geopeituse logi ja ka video on leitav eilsest postitusest "Palju õnne, Liina", aga see ei tähenda, et teisigi põnevaid seiklusi eelmisel aastal ei olnud, kuigi kindlasti mitte nii naljakaid.

Tilgutaja (leidsime 10. august 2015):
"Appi! Uskumatu, kui kaua võib ühte aaret otsida. ...
Aga, lõpp hea, kõik hea, kui ma lõpuks vihaselt pärast logide lugemist hunniku otsa tormasin sõnadega "kuidas kurat kõik leiavad ja ma nii pime olen?!" 10 sekundit hiljem oli aare käes.
Ahjaa, üks asi veel. Lõpuks tagasiteel jäi jalg kuskile taha kinni ning ma plärtsatasin maha. Kõvasti, aga stiilselt selle eest. Kujutage ette mingit fantaasifilmi, kus superkangelane või niisama kangelane kuskilt alla hüppab. Tihti maanduvad nad ühele põlvele ja käsi maas. No minu asend kukkumise lõpuks oli ka umbes selline. Ainult, et kuradima rohkem valus oli kui filmikangelastel."

Valge Torn (leidsime 13. august 2015):

"Dessant Paljassaare Paljaks
Katkeid rühmajuhi märkmetest
Missioon 1: Luureandmete kogumine
Maabumine toimus 18:00. Ilmaga meil ei vedanud - soe ja päikesepaisteline. Vastuluure agente (ehk mugusid) oli palju, lisaks hirmutussalgad porgandpaljaste inimeste näol. Esimene objekt edukalt leitud ning huviobjekt tuvastatud. Maskeerusime jaapani turistideks/piltnikeks. Varsti kaotati huvi meie vastu ning lisaks luurefotodele saime ka esimese signaalmajaka tööle.
Järgmine sihtpunkt: Geto."
Geto (leidsime 13. august 2015): 


"Dessant Paljassaare Paljaks
Katkeid rühmajuhi märkmetest
Missioon 2: Kohalike oludega tutvumine
Liigse tähelepanu vältimiseks valisime otseima tee läbi padriku ja pilliroo. Taktikaline ebaõnnestumine. Retk oli vaevarikas ning kulgemine aeglane. Võsast välja ragistades tõmbasime neljajalgsete valvurite tähelepanu, mis õnneks kiiresti hajus. Kaasa võetud tehnoloogia toimis hästi ning varsti olime mere ääres. Asusime teist signaalkarbikest otsima. Pärast mõningast segadust ning loomulikku maskeeringut avastasime selle. Toestasime peidukohta. Kaval.
Järgmine sihtpunkt: Paljassaare puzzle."

Paljassaare puzzle (leidsime 13. august 2015): 


"Dessant Paljassaare Paljaks
Katkeid rühmajuhi märkmetest
Missioon 3: Koodimurdmine
Veidi koodimurdmist võõral territooriumil on vajalik sõjakavalus. Saime edukalt hakkama. Esimene signaalmajakas sai kiiresti tuvastatud. Teisega läks veidi aega, aga saime sellegi tööle. Kolmas läks edukalt, kuigi okastraat tahtis rajalt maha võtta. Neljas samuti õnnestunult, okastraat taas ohustamas. Lahendus tuli lihtsalt, esimene variant kohe õige.
Viimane sihtpunkt: Võimalik missioon."

Võimalik Missioon (ei leidnud 13. august 2015): 





"Dessant Paljassaare Paljaks

Katkeid rühmajuhi märkmetest
Missioon 4: Kindluse vallutamine
Signaalmajakad said kõik tööle, seega ootame nüüd lisavägesid ja peame taktikalisi plaane, millist sõjatehnikat on vaja ehitada või kohale vedada, et kindlus vallutatud saaks.
Eelmised sihtpunktid: Valge torn, Geto, Paljassaare puzzle."










No comments:

Post a Comment